Trap Schilderen

DÉ SPECIALIST IN HET BINNENSHUIS SCHILDEREN VAN WANDEN, PLAFONDS EN TRAPPEN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Opdrachten per Jaar

Woningen geschilderd

Trap schilderen door Schildersbedrijf Den Haag

Een wand, plafond of trap schilderen is niet een kwestie van gewoon een kwast oppakken en daarna maar raak beginnen te verven. Of het nu gaat om muren, een complete kamer, een meubel of een trap schilderen, als u deskundigen van Schildersbedrijf Den Haag inschakelt, dan krijgt u gegarandeerd een resultaat van homogeniteit en professionaliteit op het te behandelen oppervlak.

Trap schilderen met de beste tips van denhaagschilders.nl

Er zijn verschillende manieren om de trappen van uw huis te schilderen. Gebruikt u het liefst een sterke toon in de verf die in het loopvlak wordt gebruikt, zodat een indruk van contrast ontstaat ten opzichte van de stootrand. Mooi is om de stootrand met een sterke kleur te schilderen en de markering in de originele kleur – meestal een lichte kleur zoals wit – te laten.

Een ander zeer innovatief idee is om zowel het loopvlak als het stootbord te schilderen, maar slechts in de helft, waardoor de illusie ontstaat dat er een vloerkleed op die plek ligt. Het is zeer origineel en wordt goed gezien door alle mensen. Gebruik het liefst sterke kleuren zoals donkerblauw of rood om contrast te creëren met het witte vlak.

Schildersbedrijf Den Haag heeft ruim 20 jaar ervaring in schilderwerk. Denk hieraan: bij trap schilderen is een speciaal soort vloerverf nodig, die voorkomt dat mensen uitglijden als ze erop gaan staan. Gebruik van deze speciale verf is aanbevolen om een ongewenst ongeval te voorkomen.

kleurwaaier
kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD SCHILDERS

Onze ervaren schilders hebben 20 jaar ervaring in het schilderen binnenshuis en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Trap schilderen: nieuwe of gerenoveerde balustrade

Een van de belangrijkste onderdelen van een trap is de balustrade. Er zijn een aantal details waarmee rekening moet worden gehouden bij het schilderen van een balustrade. Die zijn voornamelijk afhankelijk van of het een renovatie of een nieuwe balustrade betreft.

Bij renovatiewerkzaamheden moet bijvoorbeeld eerst het oude email worden verwijderd. Na het schuren zal de vakman van Schildersbedrijf Den Haag alle omliggende oppervlakken afplakken, vooral als de trap zich in een bewoonde woning bevindt. Meestal kan hij direct hierna beginnen met het aanbrengen van de verf. De schilder zal het glazuur van een gelijkmatige afstand over de balustrade spuiten om een toplaag van glazuur te verkrijgen.

Als de houten of metalen balustrade nieuw is, kan het nodig zijn om een primer aan te brengen. Dit is nodig om een optimale duurzaamheid en een goede dekking van de gebruikte lak te garanderen. Extra tips bij trap schilderen:

  • een balustrade in twee kleuren zorgt voor een prachtige uitstraling. Vooral op de meer traditionele houten balustrade kunt u een zeer elegant effect bereiken als de leuning en de spijlen in verschillende kleuren zijn.
  • Als u een moderne houten trap in uw huis heeft geïnstalleerd die al versleten is en gerenoveerd moet worden, dan is de hele trap schilderen de betere optie.

Altijd goede resultaten met Schildersbedrijf Den Haag

Zeker als u geen doe-het-zelver bent, kan het aantrekkelijk zijn een vakman in te schakelen om uw trap te schilderen. Als u in korte tijd een homogeen resultaat wilt verkrijgen, kan het handig zijn om een spuittechniek te gebruiken. Met een spuitapparaat kan onze vakkundige schilder snel van kleur wisselen zonder de machine eerst schoon te hoeven maken.

Een ander voordeel van spuiten ten opzichte van het op een conventionele manier schilderen van de balustrade is dat u met dit proces een homogener en gladder oppervlak krijgt. Met deze methode zal de schilder zelfs de meest gecompliceerde hoek bereiken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onder meer het coaten van hout met spuittechnieken? Op de site van denhaagschilders.nl hebben we alle informatie en stapsgewijze instructies verzameld om de beste resultaten te verkrijgen.

Wanden en plafond schilderen

Tegenwoordig zijn er voor het schilderen van niet alleen trappen, maar ook plafonds en gladde of ruwe muren veel technieken, gereedschappen en afwerkingen die we in een eindeloze reeks kleuren kunnen vinden, en zelfs reliëfs die ons kunnen verrassen.

Er zijn nieuwe technieken in muurschilderingen die bestaan uit een trend om niet de hele muur volledig af te schilderen. Het bovengenoemde zorgt voor een modern tintje door het gebruik van verf in egale kleuren en tinten die opvallen, waardoor oppervlakken van verschillende kleuren ontstaan. Er zijn speciale rollers met reliëfs die het schilderij met tekeningen op de muur printen.

Dit maakt het mogelijk om de stijl van het behang na te bootsen, maar met een veel professionelere afwerking. Wanden en plafond schilderen kan eenvoudig lijken, maar is dat niet altijd. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om onze materialen en kleuren te ontdekken waarmee u de beste afwerking kunt bereiken.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plafond Schilderen

Wanden Schilderen

Trap Schilderen

Kozijnen Schilderen

Kozijnen schilderen is ook onze specialiteit

Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, met onze jarenlange ervaring beschikken wij over technieken om vrijwel alle ruimtes in uw huis professioneel te schilderen. Ook kozijnen schilderen behoort tot onze specialiteiten. Samen met u berekenen we de hoeveelheid verf die u nodig heeft om zowel muren als de kozijnen van ramen en deuren te schilderen.

Zodra we de totale hoeveelheid verf die we nodig hebben in vierkante meters hebben berekend, hoeven we alleen maar rekening te houden met het type verf dat nodig is in termen van prestaties, zowel voor het schilderen binnen als buiten.

De prestatie van de verf is iets waar we degelijk rekening mee houden bij wanden, plafonds, trappen of kozijnen schilderen. Onder prestaties verstaan we de geschatte hoeveelheid oppervlakte die we kunnen schilderen voor elke liter verf.

Ramen en deuren schilderen door vakmensen

Ook voor ramen en deuren schilderen geldt dat er manieren zijn om te kunnen besparen, efficiënt te werken en vooral een zeer professioneel resultaat te behalen. Er is echter een ding dat we nooit uit het oog moeten verliezen: veiligheid.

  1. Handschoenen en eventueel een bril voorkomen dat de verf huid of ogen irriteert.
  2. Een goede ventilatie helpt de verf eerder te drogen, maar voorkomt ook dat we de chemicaliën die van de verf komen inademen.
  3. Afplaktape is ideaal om stopcontacten, schakelaars en andere elementen die verf kunnen beschadigen af te dekken.

Schildersbedrijf Den Haag garandeert kwaliteitsschilderwerk

U bent bij ons aan het juiste adres om onder andere uw muren, trappen, plafonds, kozijnen, ramen en deuren professioneel te laten schilderen. Het maakt niet uit om welk materiaal het gaat: oude verf, bekisting, hout of bakstenen. Wij hebben deskundige schilders die van wanten weten. En mocht u twijfelen over de beste kleur of tint voor uw wand, plafond of trap, dan geven we u ook in dat geval graag advies. Maak vandaag nog contact met ons!

Kleurwaaier parket olie
Kleurwaaier parket olie